Що краще для баранини чебрець чи розмарин

Професійні кухарі рекомендують використовувати розмарин, чебрець і материнку. Вони допоможуть передати насичений смак м'яса баранчика, головне не переборщити з їх кількістю.7 сент. 2019 р.

Які спеції найкраще підходять до баранини?

Приправа для тушкованої баранини. лавровий лист, імбир, часник, каррі, аніс, коріандр. Приправа для шашлику з баранини – кріп, розмарин, кінза, чебрець, базилік, чорний мелений перець. Приправа для шурпи – кріп, чебрець, кінза, рукола, петрушка, естрагон, базилік. Збережена копія

Як смачно приготувати баранину, щоб вона була м'якою?

Як варити баранину в мультиварці Додайте сіль, спеції на свій смак, за бажанням цибуля і морква. Закрийте кришку пристрою. Великий шматок готуйте в режимі «Гасіння» 2–2,5 години, маленьким вистачить приблизно 1,5 години. Після цього переконайтеся, що м'ясо стало досить м'яким, і, якщо потрібно, продовжіть відварювання.