З чим добре пити самбуку

«З мушками» Це класичний спосіб, який вибирають практично усі італійці. Своєрідний ритуал – самбука подається з 3 кавовими зернами, що символізують багатство, щастя та здоров'я. Обов'язково спробуйте випити самбуку саме в такий спосіб.

Чим найкраще розбавляти самбуку?

Розбавлена ​​«Самбука» Кількість води чи льоду можна підібрати на власний розсуд. Також для розведення самбуки використовують сік (лимонний, апельсиновий, грейпфрутовий) або сироп (гранатовий, вишневий). Щоб зменшити міцність напою після додавання соку або сиропу, його можна розбавити колою.

Що п'ють із Самбукою?

Традиційний італійський спосіб вживання – самбука con mosca (буквально "з мухами"); самбуку подають із трьома кавовими зернами, кинутими в напій. Вони символізують здоров'я, багатство та щастя. Самбуку п'ють і в чистому вигляді дуже сильно охолодженої як діжестив. Напій підпалюють у стосі, дають горіти.