Що не можна їсти при раку яєчників?

скоротити вживання смаженої на жирі їжі, білкових продуктів після високотермічної обробки, консервованих, маринованих та солоних продуктів, продуктів із добавками нітриту натрію.

  • Фраза «яблуко на день може замінити лікаря» насправді звучить досить правильно. …
  • Хрестоцвіті овочі Хрестоцвіті овочі, такі як броколі, цвітна капуста та білокачанна капуста, містять сульфорафан, рослинну сполуку з протираковими властивостями. …
  • Морква …
  • Риб'ячий жир …
  • Горіхи …
  • Бобові …
  • Кава …
  • Томатний сік

Dec 8, 2019

орегано, шавлія, майоран, м'ята та меліса, кріп і петрушка, естрагон та інші прянощі мають протиракову дію завдяки наявності насиченого зеленого відтінку; ячмінь – наявність ферменту супероксиддисмутазу руйнує вільні радикали, що сприяють зростанню ракових клітин.