Скільки потрібно солі на 1 кг м'яса для шашлику?
У середньому на 1 кг м'яса достатньо однієї чайної ложки солі. Якщо любите посолоні, можна додати солі більше – до однієї столової ложки на 1 кг.
За вагою – частина цибулі на два м'яса, тобто цілий кілограм на два кіло свинини. Нарізаємо цибуля тонкі кільця. Нам доведеться добре його пом'яти, щоб він віддав сік, тому намагаємося різати якомога тонше. Посипаємо м'ясо сіллю та перцем, викладаємо в нього цибуля і починаємо активно все перемішувати та давити руками.
Ми звикли, що фарш неодмінно потрібно посолити – у пропорції 20 грам солі (Це приблизно дві чайні ложки) на кожне кіло м'ясного фаршу.
Додавати приправу для шашлику треба при маринуванні м'яса з розрахунку – 15-20 г приправи на 1 кг м'яса.
Від admin
- 15, Кві, 2024
- 0Коментарі