Скільки сушити кокос?

Метод сушіння м'якоті кокосу в мікрохвильовій печі Помістіть піднос в мікрохвильову піч і тримайте там близько 20 хвилин. 13 Переверніть м'якоть і повторюйте процес по 5 додаткових хвилин, поки стружка не стане сухою..26 May 2012

Сушити можна в духовці за 50 градусів хвилин 30-60. Або на батареї. Важливо! Температура має бути низькою, 50С – якщо перегріти стружку, вона стане темною.

Розігрійте духовку до 70 °С. Великі шматки м'якоті очистіть від темної шкірки і натріть на тертці. Викладіть подрібнений кокос або макуху тонким рівним шаром на деко і приберіть в розігріту духовку. Сушіть стружку 40-60 хвилин, періодично помішуючи.

Кокос відновлює сили, зміцнює імунітет, покращує зір, має антимікробну та протизапальну дію. Кокосова вода здатна замінити собою фізіологічний розчин і має жарознижувальні властивості. Її рекомендують вживати при сечокам'яній хворобі та цукровому діабеті.